top of page

God fortsättning på 2024 kära yogi och medvandrare!

Uppdaterat: 3 jan.Så har vi då avverkat ännu ett turbulent år fyllt med utmaningar på alla nivåer. Vi befinner oss i en fas där många känner förtvivlan och rädsla inför framtiden och det är inte alltid så lätt att hålla optimismen uppe men det är precis där som vår största utmaning och vår möjlighet till lycka i framtiden ligger.


Det kanske låter märkligt, men vi skapar verkligen vår egen framtid. Den är inte på något sätt avgjord, den förändras varje gång jag förändrar något i mig själv. Universum är nämligen uppbyggt av energi som vibrerar på olika frekvenser och som attraheras till varandra.


Det jag sår skördar jag och det jag vattnar växer. Det betyder att om jag har en låg självkänsla kommer jag att attrahera omständigheter, människor och händelser som matchar vibrationen av låg självkänsla.


Orsak och verkan är helt enkelt lagen om hur attraktion manifesterar sig på en fysisk nivå.

När jag väl förstår det är det lätt att se att framtiden inte är huggen i sten. Jag kan därför påverka min egen framtid och tillsammans kan vi alla påverka möjligheten till en värld av mer kärlek och rättvisa, fri från oro, konflikter och krig.


Allt börjar med mig själv

Jag kan bli medveten om mina egna tankar så att jag kan undvika att fastna i gamla tankemönster och därför också förändra dem och därmed skapa den framtid och verklighet jag drömmer om.


Att yoga och meditera är ett fantastiskt fint verktyg för att öka den kunskapen. Under klasserna tränar vi oss hela tiden i medveten närvaro, likaså i djupavslappningen och meditationen på slutet av klassen.


Terminskort och erbjudande

Inled gärna det nya året med att anmäla dig till en termin av yoga och börja skapa den framtid du verkligen vill ha och på köpet hjälps vi åt att tillsammans skapa en bättre värld.


Nytt för i år är terminen är uppdelad i vårtermin ett och vårtermin två, sju tillfällen per termin, bra va? Vi drar igång sista veckan i januari.Köper du terminskort för både termin ett och två, blir det billigare för dig - ett Early Bird-erbjudande.

Onlineyoga och Drop In finns kvar som alternativ.


Vi ses i yogalokalen!


Med ljus och kärlek

/Mia, OmYoga i Arboga140 visningar0 kommentarer

Kommentare


bottom of page