Covid19-information

Restriktioner, uppdaterat 1 januari 2022

Även denna termin kommer fortsättningspasset även att köras live online plus att vi spelar in passet. Det betyder att du tar det säkra före det osäkra och yogar hemifrån istället för att komma ner till lokalen, om du har minsta lilla symptom.
Läs och beställ yoga online

Skulle du däremot vara sjuk och inte orkar, har du en hel vecka på dig att göra yogan, hur många gånger du vill dessutom.


I lokalen kan 15 personer vistas samtidigt, enligt de senaste myndighetskraven. Vi har begränsat gruppen till 12 deltagare för att vara säker på att det finns gott om utrymme mellan mattorna. Vi placerar ut mattor på förhand så att du lätt kan hitta en plats till dig genom att lägga din egen ovanpå, alternativt lånar av oss.


Vi uppmuntrar alla att ta med egen yogamatta, klossar, bälte och filt. Men har du inte så finns det förstås att låna. Rengör då sakerna efter dig.


När du kommer till lokalen vill vi att du tvättar och spritar händerna. Allt detta finns i köket där du kommer in. Visa hänsyn till dina kurskamrater och håll avståndet.


Önskar du inte att jag justerar dig under passet, säger du till så att jag vet och håller avståndet.

Tvätta händer